studiobont is Maarten Baeye & Karen Kesteloot

 

.Maarten Baeye

 

studeerde in 2001 af als ir. architect aan UGent, startte bij  L.U.S.T architecten als stagiair. Maarten werkt sinds 2004 bij St├ęphane Beel Architecten als project-architect aan diverse projecten waaronder de uitbreiding KULeuven campus Kortrijk, private woningbouwprojecten, diverse schoolgebouwen voor Scholen voor Morgen en de uitbreiding en renovatie van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika in Tervuren.

 

.Karen Kesteloot

 

studeerde in 2003 af als ir. architecte aan UGent, startte bij De Vylder - Hofkens architecten als stagiair en werkte mee aan de studio's c de la b, woning h, en andere projecten waarna ze als onderzoeker startte aan het Henry van de Velde instituut ( UA - ontwerpwetenschappen). Karen werkte ondertussen als praktijkassistent aan Sint-Lucas Gent (KUL fac. Architectuur) en het HvdV-instituut (UA - ontwerpwetenschappen). In 2012 verdedigde ze haar doctoraat in de architectuur. Sinds 2015 leidt ze verschillende ontwerpstudio's architectuur aan KULeuven Gent en Brussel.

 

 

.studiobont  medewerkers

 

Carmen Vandermolen voor o.a. projecten Spa, Bos, Eyck, Charles, Os, Adam & Edgar

 

Fien Vande Maele voor o.a. herbestemming kerken, Wiels, Jakob

 

 

.studiobont voormalige medewerkers

 

Lauren Dierickx voor o.a. projecten Lange en Bromelia

Eline De Borger voor o.a. project Jakob

Matilde Everaert voor o.a. projecten Clouds, Daalm, Pansgate

Sil Vintioen voor o.a. projecten herbestemming kerken, Wiels, Dikkelinde

 

 

.prijzen

 

In 2007 werden Maarten Baeye en Karen Kesteloot samen met Lauren Dierickx laureaat van Europan 9 (Fr)  met hun project 'U & L blocks' te Mulhouse.

 

In 2011 werd de realisatie 'de bonte koe' het winnend project voor de architectuurwedstrijd BIS met als thema 'buiten in de binnenstad'.

 

In 2015 werd project 'ganda 23/25' geselecteerd als laureaat voor de vierjaarlijkse West-Vlaamse architectuurprijs.