studiobont is Maarten Baeye & Karen Kesteloot

 

.Maarten Baeye

 

studeerde in 2001 af als ir. architect aan UGent, startte bij  L.U.S.T architecten als stagiair. Maarten werkt sinds 2004 bij St├ęphane Beel Architecten als project-architect aan diverse projecten waaronder de uitbreiding KULeuven campus Kortrijk, private woningbouwprojecten, diverse schoolgebouwen voor Scholen voor Morgen en de uitbreiding en renovatie van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika in Tervuren.

 

.Karen Kesteloot

 

studeerde in 2003 af als ir. architecte aan UGent, startte bij De Vylder - Hofkens architecten als stagiair en werkte mee aan de studio's c de la b, woning h, en andere projecten waarna ze als onderzoeker startte aan het Henry van de Velde instituut ( UA - ontwerpwetenschappen). Karen werkte ondertussen als praktijkassistent aan Sint-Lucas Gent (KUL fac. Architectuur) en het HvdV-instituut (UA - ontwerpwetenschappen). In 2012 verdedigde ze haar doctoraat in de architectuur, sindsdien is ze als doctor-assistent verbonden aan de onderzoeksgroep CAOZ (UA - ontwerpwetenschappen).

 

 

.studiobont medewerkers

 

Lauren Dierickx voor o.a. projecten Lange en Bromelia

Carmen Vandermolen voor o.a. projecten Spa, Bos, Eyck & Charles

 

 

.prijzen

 

In 2007 werden Maarten Baeye en Karen Kesteloot samen met Lauren Dierickx laureaat van Europan 9 (Fr)  met hun project 'U & L blocks' te Mulhouse.

 

In 2011 werd de realisatie 'de bonte koe' het winnend project voor de architectuurwedstrijd BIS met als thema 'buiten in de binnenstad'.

 

In 2015 werd project 'ganda 23/25' geselecteerd als laureaat voor de vierjaarlijkse West-Vlaamse architectuurprijs.