studiobont

studiobont is Maarten Baeye & Karen Kesteloot

 

.Maarten Baeye

 

studeerde in 2001 af als ir. architect aan UGent, startte bij  L.U.S.T architecten als stagiair. Maarten werkte sinds 2004 tot 2019 bij St├ęphane Beel Architecten als project-architect aan diverse projecten waaronder de uitbreiding KULeuven campus Kortrijk, private woningbouwprojecten, diverse schoolgebouwen voor Scholen voor Morgen en de uitbreiding en renovatie van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika in Tervuren.

 

.Karen Kesteloot

 

studeerde in 2003 af als ir. architecte aan UGent, startte bij De Vylder - Hofkens architecten als stagiair en werkte mee aan de studio's c de la b, woning h, en andere projecten waarna ze als onderzoeker startte aan het Henry van de Velde instituut ( UA - ontwerpwetenschappen). Karen werkte ondertussen als praktijkassistent aan Sint-Lucas Gent (KUL fac. Architectuur) en het HvdV-instituut (UA - ontwerpwetenschappen). In 2012 verdedigde ze haar doctoraat in de architectuur. Sinds 2015 leidt ze verschillende ontwerpstudio's architectuur aan KULeuven Gent en Brussel.

 

 

 

.studiobont  huidige medewerkers

 

 

Tine De Fleurquin

Eva Geldorp

 

 

.studiobont voormalige medewerkers

 

Sil Vintioen, Anne-Sophie Rooms, Andrea Hoffman, Fien Vande Maele, Ana Horvat, Eva Vermeulen, Jordi Merckaert, Tatiana Darnovsky, Iris Van Ghyseghem, Julie Pont, Wanda Van Roey, Carmen Vandermolen, Hendrik Haeyvaert, Matilde Everaert, Eline De Borger, Lauren Dierickx.